Over ons

Wat doet Moretec?

Wij helpen bedrijven in de kunststofverwerkende industrie hun productie optimaal in te richten. Hiervoor maken wij gebruik van degelijke merken spuitgietmachines waaronder Bole en Babyplast. Daarnaast bieden we een uitgebreid pakket aan randapparatuur zoals transportsystemen, robots, koelers, drogers, maalmolens, doseer- en mixsystemen, granulaat handling, etc.

 

Naast het leveren van machines en apparatuur voor de kunststofverwerkende industrie, bieden wij diensten als: service, onderhoud, training, inspectie en inbedrijfstellingen. Doordat wij veel disciplines in huis hebben, kunnen we complete projecten verzorgen.

 

Waarom Moretec?

Wij denken met onze klanten mee, dragen slimme oplossingen aan en bieden uitstekende service. Kortom, wij ontzorgen klanten!

 

Wij vertegenwoordigen een breed assortiment aan machines voor de kunststofverwerkende industrie. Alle machines zijn van goede kwaliteit en onderscheiden zich door zeer gunstige specificaties en eigenschappen. Onze machines maken het voor bedrijven mogelijk om kosten efficiënter te produceren.

 

Demonstratieruimte Moretec

Moretec beschikt over een uitgebreide demonstratie faciliteit in de bedrijfshal in Zwaag. Wij hebben meestal twee spuitgietmachines staan en er is een vacuüm granulaat transportsysteem aanwezig om de productie te demonstreren. Daarnaast is er een horizontale Babyplast spuitgietmachine voor demonstraties. Wij kunnen zowel een uitgebreide demonstratie geven als een proefspuiting met uw matrijs uitvoeren.

 

Tevens kunnen we een demonstraties geven van onze maalmolens, robots, drogers, takkenpikkers, centraal granulaat transportsysteem, doseersystemen, etc.

 

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie? Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Bole demo spuitgietmachines 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training

Kennis van een machine of installatie is uitermate belangrijk voor een goede functionaliteit! Of dit nu een spuitgietmachine, granulaat transportsysteem of een drooginstallatie betreft, wij zorgen er voor dat de operators van de machine een gedegen training krijgen. Dit kan op loctie of bij ons in de demo faciliteit.

 

Training2

Training

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onderhoud en service

Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan alle merken apparaten en machines in de kunststofverwerkende industrie. Door middel van een uitgebreid magazijn waarin verschillende merken op voorraad liggen kunnen wij klanten verder helpen. Onderhoud en service kan op locatie of in onze werkplaats uitgevoerd worden.

 

Moretec reparatie drogerMoretec reparatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Test faciliteit

Tevens beschikken wij over een test faciliteit waarin processen kunnen worden nagebootst en randapparatuur getest kan worden. Op deze manier kunnen wij uw apparaat test draaien en afstellen zodat hij met zekerheid van werking weer in de installatie teruggeplaatst kan worden.

 

 Moretec test faciliteit

 

Dauwpunt en/of vochtpercentage meting

Twijfelt u of uw granulaat het juiste percentage vocht bevat? Of zijn er twijfels over de werking van uw droger?

Wij kunnen voor alle type drogers een meting voor u op locatie uitvoeren. Onze service engineer zal de metingen uitvoeren, de meetgegevens verweken en hiervan een rapport toesturen. 

Dauwpuntmeting